Zakelijke Lease

Zorgeloos zakelijk rijden

Auto Winters Lease is een relatief kleine, no-nonsense, merk-gebonden leasemaatschappij. Flexibiliteit, persoonlijk contact en ontzorgen zijn de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf. Onze leasepakketten sluiten hier dan ook naadloos op aan.

Operational Comfort Lease

Operationele lease is voor ondernemers de meest populaire en zuivere leasevorm. U besteedt de risico’s én het beheer van uw wagenpark uit. De leaseauto staat bij ons op de balans, zodat u uw werkkapitaal in uw bedrijf kunt investeren.

Unieke Calamiteitenregeling

Deze regeling geeft u de mogelijkheid om de leaseovereenkomst, ná 6 maanden, kosteloos te beëindigen. Ook al loopt het contract nog maanden door. De overeenkomst is te beëindigen bij: ontslag óf vertrek bestuurder, overlijden bestuurder of verliezen rijbevoegdheid bestuurder. Deze verzekering is gratis bij een A of B segment auto.

Short Lease

Short lease is de meest flexibel leasevorm, voor een korte periode. Ideaal voor de ondernemer die voor een paar maanden een auto nodig heeft. Na één maand is de auto per dag opzegbaar, zonder vervelende ‘addertjes’ of ‘vraag naar de voorwaarden’. Een short lease auto is maximaal 24 maanden oud.

Auto Winters Lease

Waarom leasen bij Winters

Wij realiseren ons dat het belangrijk is om duidelijk en snel te communiceren. De in- en externe lijntjes zijn bij ons daarom kort. Oók bij calamiteiten of pech wordt u direct (op weg) geholpen. Of wel technisch bij gestaan door onze technische experts, of wel via de internationale wegenhulp in Europa.

Bij ons bent u verzekerd van scherpe, marktconforme leaseprijzen. Wij kennen de markt en vergelijken onze tarieven dan ook met andere leasemaatschappijen. Zo kunnen wij u het beste aanbod presenteren.

Ondernemers hebben behoefte aan duidelijke, flexibele mobiliteitsoplossingen en willen zich liever niet voor een langere periode willen binden. Daarom bieden we een gratis calamiteitenregeling voor auto’s in het A- en B-segment. Deze regeling houdt in dat een leasecontract na 6 maanden kosteloos ontbonden kan worden in geval van bijvoorbeeld een ontslag of vertrek van een medewerker.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze AUTO WINTERS adviseurs helpen u graag verder

Winters Autolease

Een hoofd zonder zorgen

Partner in flexibele mobiliteit

  • Gratis calamiteitenregeling bij A en B segment

  • Flexibele leasevormen

  • Direct contact dankzij korte lijnen

  • Expert in Shortlease en kortlopende contracten

  • Al 25 jaar een vertrouwd adres

Klanttevredenheid

Wij scoren hoog in de klantentevredenheidstest. Zo wel op Google als op Facebook worden wij goed beoordeeld.

92%

Tevreden leaseklanten

Wij zijn trots op onze leaseklanten. In de afgelopen jaren is het aantal enorm toegenomen.

212

Jaarlijkse groei leaseklanten

Jaarlijks blijven wij groeien. De groei is echter wel onder controle, zodat dit geen effect heeft op onze kwaliteit.

27%

Offerte

Indien mogelijk ontvangen wij graag zo veel mogelijk informatie om u een gerichte offerte te kunnen maken. Uiteraard kunnen we u hier ook in ondersteunen en informeren om samen tot antwoord op de vragen te komen. In dat geval kunt u de informatie vakken leeg laten.

Onze klanten aan het woord

Wij kunnen makkelijk roepen dat we klantvriendelijk zijn en goede service verlenen, maar uit eindelijk gaat het om de mening van klant. Via Facebook en Google beoordelen onze klanten ons met een 4,7 uit 5! Daar zijn wij enorm trots op.

(278 Google en Facebook reviews)

Angelo Waterschoot

Gisteren als verse klant een nieuwe auto mogen afhalen voor mijn vrouw. Geweldige aflevering waar diverse andere merkdealers in de regio Valkenswaard waar wij al 40 jaar auto's hebben gekocht een voorbeeld aan kunnen nemen. Alles tot in detail uit gelegd door Dhr. Marcel Winters zelf en nog een bos bloemen voor mijn vrouw als bezegeling. Ik ben best wel een pietlut op veel punten, maar alles was tot in detail subliem geregeld. Ik kan met een gerust hart zeggen dat mijn vrouw weer veilig rond rijdt met haar Nieuwe KIA Stonic.. chapeau Familie Winters en medewerkers

Jack van Duinen

Een tweede hands auto gekocht, geen garantie, na zes weken koppeling kapot, prima opgelost en de kosten gedeeld, ben zeer tevreden en zeer vriendelijk personeel, kreeg in de tussentijd een leen auto en niet een of andere ouwe bak, kunnen veel garages een voorbeeld aan nemen en ja zeer lekkere koffie. Toppie.

Jac Simons

Kom hier al jaren, altijd goed geholpen. Personeel altijd correct en vriendelijk. gr

Peter Valentijn

Vriendelijk personeel en kundig goed

Mieke Breuer

Heel goede service, en zeer vriendelijke werknemers

Angelo Waterschoot

Gisteren als verse klant een nieuwe auto mogen afhalen voor mijn vrouw. Geweldige aflevering waar diverse andere merkdealers in de regio Valkenswaard waar wij al 40 jaar auto's hebben gekocht een voorbeeld aan kunnen nemen. Alles tot in detail uit gelegd door Dhr. Marcel Winters zelf en nog een bos bloemen voor mijn vrouw als bezegeling. Ik ben best wel een pietlut op veel punten, maar alles was tot in detail subliem geregeld. Ik kan met een gerust hart zeggen dat mijn vrouw weer veilig rond rijdt met haar Nieuwe KIA Stonic.. chapeau Familie Winters en medewerkers

Jos Scholten

Top dealer 👍 super service en altijd vriendelijk . Oh ja en lekkere koffie.

Frank Wijbrands

Vriendelijkheid, geeft je vertrouwd gevoel. Deskundig advies.
Komt de afspraken na.
Uitermate tevreden

Sie Cho Chau

Goede zaken gedaan met Kia Winters in Valkenswaard! Als rijschoolhouder kan ik iedereen aanraden om hier een auto te kopen. Als in de toekomst nog meer mooie Kia modellen op de markt komen, dan kom ik zeker terug bij Winters om mijn volgende aankoop te doen. Bedankt!

Ewald Tan

Vandaag 2e hands Outlander phev afgeleverd. Jeroen heeft uitgebreide uitleg gegeven en net als het eerste bezoek keurig ontvangen. En, nog nooit eerder meegemaakt, ook niet bij andere dealers van o.a. Mercedes en BMW, een volle tank benzine bij aflevering! Top!
Toen ik vorige week de auto kocht zag ik een kleine beschadiging op de grille. Heb daar geen melding van gemaakt omdat de auto verder in topconditie was en uiteindelijk 2e hands. Wat schets mijn verbazing vandaag met aflevering, een nieuwe grille geplaatst.
Mijn complimenten en als de auto net zo rijdt als de service dan ga ik nog veel plezierige kilometers tegemoet!