Zakelijke lease

Winters Autolease

Winters Autolease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij, onderdeel van de Auto Winters Groep. Wij bestaan inmiddels 25 jaar en zijn officieel dealer van de kwaliteitsmerken Kia, Mitsubishi en Suzuki. Wij hebben twee vestigingen in Valkenswaard en één in Weert. Flexibiliteit, persoonlijk contact en ‘ontzorgen’ zijn de belangrijkste pijlers binnen ons familiebedrijf.

'Partners in flexibele mobiliteit'

Ondernemers hebben, zeker in deze bijzondere tijd, behoefte aan duidelijke, flexibele mobiliteitsoplossing en willen zich niet voor een lange periode ‘binden’. Dat is ook exact het idee achter onze unieke flexibele leasevormen.


Leasevormen en maatwerk

Autolease is maatwerk. We hebben diverse leaseoplossingen om aan de uiteenlopende leasewensen te kunnen voldoen. Ook zijn wij flexibel om maatwerk te leveren buiten de leasevormen om. Ondanks het maatwerk, is ons doel het zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te houden.

Flex Lease

Flex lease is uniek in de markt! Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u, in deze onzekere tijden, geen overbodige risico’s wilt nemen. Daarom kunt u bij Flex Lease de leaseovereenkomst, ná 12 maanden, kosteloos beëindigen (ook al loopt het contract nog 3 jaar door).

Short Lease

Short lease is de meest flexibele leasevorm. Leasen voor een korte periode. Ideaal voor de ondernemer die voor een paar maanden een auto nodig heeft. Na één maand is de auto per dag opzegbaar, zonder vervelende ‘addertjes’ of ‘vraag naar de voorwaarden’.

Full Operational Lease

Volledig ontzorgd voor een vaste periode. U besteedt de risico’s én het beheer van uw wagenpark uit. De leaseauto staat bij ons op de balans, zodat u uw werkkapitaal in uw bedrijf kunt investeren.

Winters Autolease

Waarom Leasen bij ons?

We nemen het beheer van uw wagenpark voor een gedeelte uit handen door contactpersoon voor u en uw berijders te zijn. Wij bieden u direct hulp en oplossing bij mobiliteitsvraagstukken, calamiteiten of problemen.

Onze unieke flexibele leasevormen bieden u meer zekerheid en minder zorgen.

Ons netwerk en onze eigen dealerorganisatie maakt het mogelijk om u de beste voorwaarden en tarieven te bieden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze Winters Autolease adviseurs helpen u graag verder

Winters Autolease

Een hoofd zonder zorgen

Partner in flexibele mobiliteit

  • Gratis calamiteitenregeling bij A en B segment

  • Flexibele leasevormen

  • Multi-merk en multi- mobiliteit

  • Expert in Shortlease en kortlopende contracten

  • Al 25 jaar een vertrouwd adres

  • Direct contact dankzij korte lijnen

Klanttevredenheid

Wij scoren hoog in de klantentevredenheidstest. Zo wel op Google als op Facebook worden wij goed beoordeeld.

92%

Tevreden leaseklanten

Wij zijn trots op onze leaseklanten. In de afgelopen jaren is het aantal enorm toegenomen.

212

Jaarlijkse groei leaseklanten

Jaarlijks blijven wij groeien. De groei is echter wel onder controle, zodat dit geen effect heeft op onze kwaliteit.

27%

Offerte

Indien mogelijk ontvangen wij graag zo veel mogelijk informatie om u een gerichte offerte te kunnen maken. Uiteraard kunnen we u hier ook in ondersteunen en informeren om samen tot antwoord op de vragen te komen. In dat geval kunt u de informatie vakken leeg laten.

Onze klanten aan het woord

Wij kunnen makkelijk roepen dat we klantvriendelijk zijn en goede service verlenen, maar uit eindelijk gaat het om de mening van klant. Via Facebook en Google beoordelen onze klanten ons met een 4,7 uit 5! Daar zijn wij enorm trots op.

(278 Google en Facebook reviews)

Angelo Waterschoot

Gisteren als verse klant een nieuwe auto mogen afhalen voor mijn vrouw. Geweldige aflevering waar diverse andere merkdealers in de regio Valkenswaard waar wij al 40 jaar auto's hebben gekocht een voorbeeld aan kunnen nemen. Alles tot in detail uit gelegd door Dhr. Marcel Winters zelf en nog een bos bloemen voor mijn vrouw als bezegeling. Ik ben best wel een pietlut op veel punten, maar alles was tot in detail subliem geregeld. Ik kan met een gerust hart zeggen dat mijn vrouw weer veilig rond rijdt met haar Nieuwe KIA Stonic.. chapeau Familie Winters en medewerkers

Jack van Duinen

Een tweede hands auto gekocht, geen garantie, na zes weken koppeling kapot, prima opgelost en de kosten gedeeld, ben zeer tevreden en zeer vriendelijk personeel, kreeg in de tussentijd een leen auto en niet een of andere ouwe bak, kunnen veel garages een voorbeeld aan nemen en ja zeer lekkere koffie. Toppie.

Jac Simons

Kom hier al jaren, altijd goed geholpen. Personeel altijd correct en vriendelijk. gr

Peter Valentijn

Vriendelijk personeel en kundig goed

Mieke Breuer

Heel goede service, en zeer vriendelijke werknemers

Angelo Waterschoot

Gisteren als verse klant een nieuwe auto mogen afhalen voor mijn vrouw. Geweldige aflevering waar diverse andere merkdealers in de regio Valkenswaard waar wij al 40 jaar auto's hebben gekocht een voorbeeld aan kunnen nemen. Alles tot in detail uit gelegd door Dhr. Marcel Winters zelf en nog een bos bloemen voor mijn vrouw als bezegeling. Ik ben best wel een pietlut op veel punten, maar alles was tot in detail subliem geregeld. Ik kan met een gerust hart zeggen dat mijn vrouw weer veilig rond rijdt met haar Nieuwe KIA Stonic.. chapeau Familie Winters en medewerkers

Jos Scholten

Top dealer 👍 super service en altijd vriendelijk . Oh ja en lekkere koffie.

Frank Wijbrands

Vriendelijkheid, geeft je vertrouwd gevoel. Deskundig advies.
Komt de afspraken na.
Uitermate tevreden

Sie Cho Chau

Goede zaken gedaan met Kia Winters in Valkenswaard! Als rijschoolhouder kan ik iedereen aanraden om hier een auto te kopen. Als in de toekomst nog meer mooie Kia modellen op de markt komen, dan kom ik zeker terug bij Winters om mijn volgende aankoop te doen. Bedankt!

Ewald Tan

Vandaag 2e hands Outlander phev afgeleverd. Jeroen heeft uitgebreide uitleg gegeven en net als het eerste bezoek keurig ontvangen. En, nog nooit eerder meegemaakt, ook niet bij andere dealers van o.a. Mercedes en BMW, een volle tank benzine bij aflevering! Top!
Toen ik vorige week de auto kocht zag ik een kleine beschadiging op de grille. Heb daar geen melding van gemaakt omdat de auto verder in topconditie was en uiteindelijk 2e hands. Wat schets mijn verbazing vandaag met aflevering, een nieuwe grille geplaatst.
Mijn complimenten en als de auto net zo rijdt als de service dan ga ik nog veel plezierige kilometers tegemoet!