Suzuki

Car Configurator

Om erachter te komen welke auto het best bij u past, heeft Suzuki een Car Configurator ontworpen. Op deze manier kunt u de auto helemaal samenstellen naar uw wens.

Occasions

Wij hebben altijd ruim 100 occasions op voorraad. Een strenge selectie bepaalt of een occasion bij ons verkocht wordt of niet. Op deze manier proberen wij de betrouwbaarheid van onze occasions zo hoog mogelijk te krijgen.

Acties

Het is logisch dat u een goed aanbod wilt. Daarom hebben wij een website ontworpen waarop al onze acties staan op nieuwe auto’s. Iedereen krijgt bij ons een goede prijs, niet alleen zij die onderhandelen.

Meer informatie?

Onze AUTO WINTERS adviseurs helpen u graag verder

Lees Meer

Korte historie

De historie van Suzuki begint al in 1909 in Japan met een hele andere dan automobielen nl, met de vervaardiging van weefgetouwen. Later is Suzuki begonnen met het bouwen van auto’s, motoren en buitenboordmotoren voor boten. In 1954 is deze nieuwe tak omgedoopt tot Suzuki Motor Co. LTD en een jaar later zag de eerste Suzuki personenauto het levenslicht. Een compact voertuig met een tweetakt motor met 360cc inhoud. Hier is het idee ontstaan om betrouwbare, zuinige en dus ook betaalbare auto’s te bouwen voor iedere wereldburger, een filosofie waar Suzuki een wereldnaam heeft opgebouwd en een Leading Global Player is geworden met de bouw van sterke en zuinige auto’s als de overbekende Suzuki Swift.

Vind hieronder de 6 garanties van Suzuki:

Super om te rijden

Door z'n lage gewicht en directe besturing is een Suzuki dynamisch en speels om te rijden.

Super technologie

De kracht van bewezen technologie die Suzuki extra veilig maakt. Zo helpen het automatische rem- en het rijstrook waarschuwing-systeem bijvoorbeeld om botsingen te voorkomen.

Super design

Iconisch eigenwijs design dat vanbuiten compact oogt, maar vanbinnen verrassend veelzijdig en ruimtelijk is. Of je nu het avontuurlijke uiterlijk van de Jimny of de snelle lijnen van de Swift neemt, van binnen kan er meer dan je denkt.

Super betrouwbaar

Je kunt altijd op een Suzuki rekenen dankzij de solide en veilige techniek. We eindigen dan ook steevast in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa.

Super zuinig

Dankzij slimme hybride technieken zijn Suzuki's zuinig in brandstofverbruik, voordelig in het onderhoud en de wegenbelasting.

Super service

Altijd een Suzuki expert in de buurt die voor je klaarstaat. Want met meer dan 120 dealers in heel Nederland kun je altijd rekenen op snelle betrouwbare service en duidelijke afspraken.