Private Lease

Private lease

Wat is lease?

Bij private lease rijdt de particulier een nieuwe auto voor één vast maandbedrag. In dit maandbedrag zit onderhoud, verzekering, wegenbelasting, wegenhulp en afschrijving. U hoeft dus alleen nog maar te tanken! Het bedrag per maand wordt bepaald door uw kilometrage en de gewenste looptijd. U weet dus precies waar u aan toe bent, hoeft geen grote investeringen te doen en komt nooit voor verrassingen te staan.

Om u de juiste private lease prijs te berekenen is er wat meer informatie nodig. De looptijd, het kilometrage, maar ook het model, de uitvoering en de kleur hebben een invloed op de prijs. Onder aan deze pagina staat per merk een knop om naar de website te gaan die voor u een prijs op maat berekend.

Er zit veel verschil in de voorwaarden per leasemaatschappij. Wij en onze merken zijn uitsluitend aangesloten bij leasemaatschappijen met een keurmerk. Dit betekent dat er duidelijk afspraken in de contracten staan, waarbij u nooit voor verrassingen komt te staan.

Een leasemaatschappij ruilt geen auto’s in. Tóch is inruil mogelijk bij private lease bij Auto Winters. Wij taxeren uw auto en zullen uw auto op waarde schatten. U krijgt het bedrag van uw auto op uw rekening over gemaakt en sluit een private lease contract af bij de leasemaatschappij.

Bereken uw private lease

Kia, Mitsubishi en Suzuki bieden allen private lease op al haar modellen. Bereken vrijblijvend uw private lease prijs op maat via onderstaande button.

Private lease

Een hoofd zonder zorgen

  • Eén vast maandbedrag. U komt niet voor verassingen te staan.

  • Geen schadevrije jaren nodig.

  • Volledig onderhoud inclusief Europese wegenhulp.

  • Allrisk verzekerd, inclusief inzittenden verzekering.

  • Auto Winters neemt u alles uit handen.

  • Geen zorgen over toekomstige inruilwaarde, deze is al berekend.

Offerte op maat

Onze AUTO WINTERS adviseurs helpen u graag verder

Vrijblijvende offerte opvragen

medewerker aan het woord

Een tevreden klant, dat is waar ik het voor doe

Peter Mommers - Kia Expert & Chef werkplaats

Img testimonial