Mitsubishi

Car Configurator

Om erachter te komen welk model, uitvoering, motor en kleur het beste bij u past, heeft Mitsubishi een Car Configurator ontworpen. Hiermee kunt u de auto helemaal samenstellen naar uw wens.

Occasions

Wij hebben altijd ruim 100 occasions op voorraad. Een strenge selectie bepaalt of een occasion bij ons verkocht wordt of niet. Op deze manier proberen wij de betrouwbaarheid van onze occasions zo hoog mogelijk te krijgen.

Acties

Het is logisch dat u een goed aanbod wilt. Daarom hebben wij een website ontworpen waarop al onze acties staan op nieuwe auto’s. Iedereen krijgt bij ons een goede prijs, niet alleen zij die onderhandelen.

Korte historie

Het verhaal van Mitsubishi in de automotive begint in 1917. In dat jaar is Mitsubishi gestart met de ontwikkeling van de eerste auto, de Model-A. Inmiddels heeft het 100 jarig bestaan al plaatsgevonden en focust Mitsubishi zich nog steeds op de vooruitgang van de auto-industrie, met een ongeremde drive tot innovatie.

Drive your Ambition

Dit is de slogan die wereldwijd gebruikt wordt. Je komt deze overal tegen, van onze advertenties tot onze brochures en de Mitsubishi-dealerbedrijven. Maar het is meer dan zomaar een slogan en vertegenwoordigt iets veel omvangrijkers.

Voortdurend betrokken bij jouw mobiliteit

Mitsubishi ziet Drive your Ambition als een krachtig statement waar ze voor staan: voortdurende betrokkenheid bij jouw wensen in mobiliteit. En met jou bedoelen we alle mensen die de passie delen voor onze auto’s.

Meer informatie?

Onze AUTO WINTERS adviseurs helpen u graag verder

Lees Meer

Grenzen verleggen

Mitsubishi wil dat Mitsubishi-rijders dingen ervaren die ze nog nooit eerder hebben ervaren. Als jij de ambitie hebt om jezelf uit te dagen en je horizon te blijven verbreden, dan ben je met Mitsubishi in goed gezelschap.

 

Hoe die ambitie waargemaakt wordt? Door de SUV’s te blijven verbeteren, met innovatieve technologieën en hoogwaardig vakmanschap. Ook wordt dit bereikt door elektrische auto’s te ontwikkelen met superieure rijeigenschappen. En tot slot door nieuwe technologieën slim te integreren, waardoor opwindende en revolutionaire nieuwe voertuigen ontstaan.