Kia

Car Configurator

Om erachter te komen welk model, uitvoering en kleur het beste bij u past, heeft Kia een Car Configurator ontworpen. Hiermee kunt u uw auto helemaal naar wens samenstellen.

Occasions

Wij hebben altijd ruim 100 occasions op voorraad. Een strenge selectie bepaalt of een occasion bij ons verkocht wordt of niet. Op deze manier proberen wij de betrouwbaarheid van onze occasions zo hoog mogelijk te krijgen.

Acties

Het is logisch dat u een goed aanbod wilt. Daarom hebben wij een website ontworpen waarop al onze acties staan op nieuwe auto’s. Iedereen krijgt bij ons een goede prijs, niet alleen zij die onderhandelen.

Korte historie

Kia Motors Corporation werd in mei 1944 opgericht en is de oudste fabrikant van motorvoertuigen in Zuid-Korea. Vanaf het bescheiden begin van het maken van (motor)fietsen is Kia, als onderdeel van de dynamische en wereldwijde Hyundai Motor Group, uitgegroeid tot de op vier na grootste voertuigfabrikant ter wereld.

Vierde grootste automobiel- fabrikant Wereldwijd

Inmiddels is Kia Motors Corporation doorgegroeid in 2011 tot de vierde grootste automobiel- fabrikant Wereldwijd, Mondiaal met stip de grootste stijger, een prestatie van formaat! Dankzij hun visie, doorzettingskracht en vooral hun vermogen om nieuwe ideeën vorm te geven en letterlijk toe te passen binnen de kortst mogelijke tijd waarmee zij de concurrentie steeds vaker een stap voor is. Naast al deze investeringen in mens, techniek en groei weet Kia ook nog een gezond rendement te realiseren.

Een belangrijke basis voor de continuïteit en ook voor permanente kwaliteitsverbeteringen waar Kia erg veel begeleiding aan geeft. Van ‘Customer Care’ naar Customer Delight’ is hun en ons doel, samen het maximaal haalbare na blijven streven en permanente focus op kwaliteit houden.

 

Ook in Nederland is Kia dit jaar sterk gegroeid en in de top 5 geklommen mede vanwege haar aansprekende nieuwe modellenpolitiek. De milieu vriendelijke Ecodynamics motoren en vooral ook dankzij Kia’s unieke 7 jarige fabrieksgarantie. Een troefkaart van Kia die de klant de zekerheid geeft van jarenlang zorgenvrij autorijden tegen met de minst mogelijke autokosten.

Kia is ook sociaal actief en op gebied van milieu. Om CO2 te reduceren, faciliteert Kia het op zeer grote schaal planten van Jatropha struiken in Mali, op het Afrikaanse continent. Op gebied van Sport is Kia al jaren de tennis hoofdsponsor van de Australian Open. Ook de schaatssport wordt actief gesteund en natuurlijk ook (mondiaal) de voetbalsport. Kia is alle jaren mede hoofdsponsor van het EK en het WK.

Meer informatie?

Onze AUTO WINTERS adviseurs helpen u graag verder

Lees Meer

7 Jaar garantie

Na talloze intensieve betrouwbaarheids- en duurzaamheidstests kan Kia alle modellen 7 jaar garantie bieden.

Elke nieuwe Kia geniet van 7 jaar volledige fabrieksgarantie met een beperking van 150.000 km. Voor de eerste 3 jaar geldt geen kilometerbeperking. Deze volledige garantie is gratis en 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar, op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden. Dit zorgt voor een goede restwaarde en een Kia blijft hierdoor ook heel aantrekkelijk voor toekomstige kopers.

Power to surprise

Het motto van Kia is ‘the power to surprise’. Kia wil de koper verrassen en past dit motto op alle fronten toe. Van het design tot aan het rijcomfort, een Kia rijder zal het kunnen beamen.