Vacature Autotechnicus

Locatie

Valkenswaard

Opdrachtgever

Auto Winters

‘Autotechnicus’

Wij zijn op zoek naar een autotechnicus met een aantal jaren ervaring. In deze afwisselende functie, ben je verantwoordelijk voor het stellen van diagnose, het rijklaarmaken van nieuwe auto’s en het uitvoeren van onderhoud en reparatie aan Kia’s, Mitsubishi’s en andere merken.

Profiel/ competenties

Afgeronde en relevante opleiding minimaal MBO niveau

Minimaal 2 jaar werkervaring als autotechnicus bij een autobedrijf

Diploma APK keurmeester

Rijbewijs B

Gedegen kennis van elektronica

Team player

Positief ingesteld

Klant vriendelijk/ sociaal

Doorzettingsvermogen

Aanbod

Je komt te werken in een team dat heel veel plezier heeft in het werk dat zij doen. Als Autotechnicus ben je veel in contact met je directe collega's. Auto Winters is een trouwe werkgever die veel investeert in haar personeel. Je zult een marktconform salaris en secundaire voorwaarden krijgen.

Bedrijfsprofiel

Auto Winters is een gerenommeerd dealer bedrijf met de merken Kia, Mitsubishi en Suzuki.

Tevens een groot aanbod aan occasion. Auto Winters is een gevestigde naam in Valkenswaard en omstreken en scoort jaar op jaar hoog met klanttevredenheidsonderzoeken.

Interesse?

Stuur een sollicitatiebrief per mail naar bart@autowinters.nl en voeg daarbij ook een CV toe.

...............................................................................................................................................................................

 

Vacature Verkoopadviseur

Locatie

Weert              

Opdrachtgever

Auto Winters

Contract

Full time/ 40 uur

Verkoop medewerker en occasion manager

Wij zijn op zoek naar commercieel persoon die communicatief vaardig is. Hij/ zij is klantgericht en kan functioneren als gastheer.

Deze veelzijdige functie bestaat uit drie delen.

 1. Als verkoopmedewerker ben je samen met het verkoopteam het ‘gezicht van het bedrijf’. Zo wel in de showroom- als telefonisch.
 2. Verantwoordelijk voor het de occasions binnen Auto Winters Weert. Het gehele proces van binnenkomst tot verkoop.
 3. Je ondersteunt het verkoopteam van vestiging Weert. Hierbij hoort verkoop van occasions, maar ook de merken Kia, Mitsubishi en Suzuki.

De drie delen samen zorgen voor een veelzijdige functie met veel afwisseling en uitdaging. Commercieel inzicht en communicatieve vaardigheden zijn van groot belang. Je gaat graag met mensen om en vindt het leuk om klanten een goed gevoel te geven.

Profiel/ competenties

 • Afgeronde en relevante opleiding minimaal MBO niveau
 • Team player
 • Positief ingesteld
 • Klant vriendelijk/ sociaal
 • Commercieel
 • Communicatief sterk
 • Representatief
 • Stressbestendig
 • Flexibel

Aanbod

Je komt te werken in een team dat heel veel plezier heeft in het werk dat zij doen. In deze functie ben je veel in contact met je team. Auto Winters is een trouwe werkgever die veel investeert in haar personeel. Je zult een goed salaris en goede secundaire voorwaarden krijgen. Tevens bieden onze merken diverse trainingsprogramma’s waar je ook onderdeel van zult zijn.

Bedrijfsprofiel

Auto Winters is een gerenommeerd dealer bedrijf met de merken Kia, Mitsubishi en Suzuki. Tevens een groot aanbod aan occasions. Auto Winters is een gevestigde naam in Valkenswaard/Weert en omstreken en scoort jaar op jaar hoog met klanttevredenheidsonderzoeken. In 2019 is Auto Winters bekroond tot beste Kia Dealer van Nederland.

Interesse?

Stuur een sollicitatiebrief per mail naar bart@autowinters.nl en voeg daarbij ook een CV toe.

 

...........................................................................................................................................................................

 

Vacature Accountmanager Fleetsales

Locatie

Valkenswaard/ Weert         

Opdrachtgever

Auto Winters

Contract

Fulltime 40 uur / Parttime 20 uur

Accountmanager Fleetsales

Voor deze buitendienstfunctie van accountmanager fleetsales zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste, betrokken, commerciële en resultaatgerichte netwerker die voor ons de zakelijke markt verder gaat veroveren met onze dealermerken.

Samen met directie wordt er een plan opgesteld, waarbij het doel is de zakelijke kansen van Auto Winters te kunnen benutten en om het zakelijk netwerk verder uit te bouwen. Jouw missie is om dit plan tot een succes te maken. Je krijgt de vrijheid om je eigen commerciële talent en zintuigen hier op los te laten.

Wat wordt van je verwacht:

Het onderhouden van ons/ jouw huidige zakelijke klantenbestand;

Het opbouwen/ uitbreiden van het zakelijk klantenbestand;

Het jaarlijks maken van een (marketing) plan om onze zakelijk kansen te benutten;

Je bent een netwerker;

Je vertegenwoordigd onze merken en onze leasemaatschappij;

Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van markt en product;

Profiel/ competenties

Afgeronde en relevante opleiding minimaal MBO niveau

Team player

Positief ingesteld

Klant vriendelijk/ sociaal

Commercieel

Communicatief sterk

Netwerker

Representatief

Flexibel

Aanbod

Je komt te werken in een team dat heel veel plezier heeft in het werk dat zij doen. In deze functie krijg je volledige vrijheid, om je eigen plan van aanpak te volgen. Je wordt niet verplicht om op locatie te zijn. Auto Winters is een trouwe werkgever die veel investeert in haar personeel. Je zult een goed salaris en goede secundaire voorwaarden krijgen.

Bedrijfsprofiel

Auto Winters is een gerenommeerd dealer bedrijf met de merken Kia, Mitsubishi en Suzuki. Tevens een groot aanbod aan occasions. Inmiddels is Auto Winters ook succesvol met haar leasemaatschappij. Auto Winters is een gevestigde naam in Valkenswaard en omstreken en scoort jaar op jaar hoog met klanttevredenheidsonderzoeken. In 2016 is Auto Winters bekroond tot beste Kia Dealer van Nederland.

Interesse?

Stuur een sollicitatiebrief per mail naar bart@autowinters.nl en voeg daarbij ook een CV toe.