Sander van Kessel 3e beste Kia service adviseur van de wereld!

Hollands glorie in Zuid-Korea: Sander van Kessel behoort tot beste Kia service adviseurs ter wereld

(Onze collega) Sander van Kessel, service adviseur bij ons in Valkenswaard, heeft een podiumplek bemachtigd in de ‘Kia Worldwide Service Counselor Contest 2023’. Daarmee behoort Sander tot de beste service adviseurs van Kia wereldwijd. Sander eindigde in de competitie als derde en bemachtigde daarmee een bronzen plak én een cheque van 2.000 dollar. Een zeer knappe prestatie, gezien het grote aantal deelnemende service adviseurs van Kia van over de hele wereld. Er deden liefst 45 kandidaten uit 42 landen mee aan de wedstrijd, die uiteindelijk werd gewonnen door de Chileense Yenny Bustamante.

Competitie

In de tweejaarlijkse competitie, die al sinds 2011 door Kia wordt georganiseerd, worden de beste service adviseurs ter wereld beloond voor hun grote bijdrage aan de totale klanttevredenheid van Kia-rijders. Onderdeel van de wedstrijd is onder andere een schriftelijke toets om de kennis van de adviseurs op het gebied van klantprocessen te peilen. Daarnaast stond er onder meer een praktijktest op het programma, waarin de kandidaten hun menselijk inzicht moesten gebruiken om kwesties zo goed mogelijk op te lossen.

Trots

Wij zijn uiteraard ontzettend trots dat onze collega Sander dit heeft gepresteerd tijdens de 'wereldkampioenschappen' in Zuid- Korea. Wij wisten natuurlijk al hoe goed hij is, maar deze prijs als bekroning van zijn kennis en kunde is geweldig!

1920 evp 33852
800 evp 21070