Auto Winters wint Kia Top Dealer Award 2024 (voor de 17e keer!)

Kia-dealergroep Winters uitgeroepen tot ‘Top Dealer 2024’

Breukelen, 18 januari 2024 – Kia-dealergroep Winters mag zich in 2024 één van de 5 beste Kia-dealers van Nederland noemen. Het team van Kia-dealergroep Winters behaalde op alle criteria in de jaarlijkse verkiezing zeer hoge scores.

Kia Nederland beoordeelt het dealernetwerk gedurende het hele jaar objectief en intensief op prestaties. Naast de realisatie van de diverse verkoop- en servicedoelstellingen, wordt er ook gekeken naar de klanttevredenheid die wordt gemeten via enquêtes die na elk klantbezoek worden gehouden. Kia-dealergroep Winters heeft zich in het afgelopen jaar weten te onderscheiden en de award is een erkenning voor de toewijding en optimale inzet van het gehele team.

Léan Verstoep, President & CEO van Kia Nederland:

“Kia is al jaren een topspeler in de Nederlandse mobiliteitswereld en dat komt niet alleen door ons sterke modellenaanbod van de succesvolle Picanto tot aan de nieuwe innovatieve EV9. Ons aanhoudend succes is het resultaat van de som der delen en onze klantgerichte dealers spelen hierbij een zeer belangrijke rol. Kia-dealergroep Winters heeft in het afgelopen jaar uitstekend gepresteerd en mag dan ook trots zijn op het winnen van de Top Dealer Award 2024. Onze felicitaties gaan uit naar het gehele team.”

Bart Winters van Kia- dealer Auto Winters

Bart Winters van Kia-dealergroep Winters: “We zijn trots dat we zijn uitgeroepen tot Kia Top Dealer 2024. We willen verwachtingen altijd overtreffen en zijn dan ook zeer vereerd dat onze klanten dit waarderen.”

KTDA 2024 Winters