Onze prestatie is uw voordeel

Autobedrijf Winters kan met gepaste trots vertellen dat zij, dankzij de inzet van een gemotiveerd team, permanent de verkoopdoelstellingen van de drie dealermerken behaalt en zelfs overtreft. Dit niet alleen op gebied van sales, het verkoopvolume maar ook op gebied van kwaliteit, klantentevredenheid welke doorlopend gemeten wordt, Bij Kia zelfs steng beoordeeld en beloond.Omdat wij hiermee jaarlijks onze doelen halen en ook onze beloning hiervoor verdiend hebben zijn wij gelukkig een gezond bedrijf met een goed rendement.

Dit vertaalt zich positief naar onze medewerk(st)ers maar ook naar u, onze prospects en klanten! Immers omdat wij hierdoor ons inkoop voordeel kunnen vertalen naar een scherpere, aantrekkelijke transactie voor een nieuwe of gebruikte auto. Hierdoor blijft ons verkoopvolume groot en blijft ook onze beloning niet uit waarmee de cirkel weer rond is. Wij hebben uw klandizie immers nodig om ook de komende jaren waar te kunnen blijven maken wat we u beloven, in beider belang!

Autobedrijf Winters is een middelgrote volumedealer. Dit betekent dat wij liever iets meer auto’s verkopen met een lagere marge dan eentje minder voor het volle pond. Daardoor zijn wij minder kwetsbaar dan veel collega’s in economisch mindere tijden en hebben hierdoor altijd een drukke werkplaats.

Meer klanten met een iets bescheidenere marge levert u en ons daardoor uiteindelijk een win win situatie op. Hiervoor zijn wij al onze trouwe klanten dankbaar voor, hopelijk ook u!

De kwaliteit is een feit

Autobedrijf Winters heeft al diverse kwaliteitsmetingen met succes doorlopen en hier ook prijzen mee verdiend! 

Kia dealer van het jaar, Mitsubishi dealer van het jaar en de Valkenswaardse ondernemerstroffee in 2008 voor het meest dynamische Valkenswaardse bedrijf wat tegelijk rekening houdt met haar omgeving, haar medewerk(st)ers en klanten.

Ook mogen wij met trots vertellen dat wij top technici in huis hebben. Recent in 2014 de beste Kia monteur van Nederland en in 2013 de beste Kia aftersales adviseur van Nederland. Uw auto is bij ons in vertrouwde maar ook deskundige handen!

 

Milieu

Onze drie merken zijn mede toonaangevend op het gebied van milieu, zowel op gebied van ontwikkeling en duurzaamheid maar ook in de dagelijkse praktijk met beperking van de CO2 uitstoot van onze auto’s. 

Mitsubishi levert op de Nederlandse markt voornamelijk auto’s met een groen label en standaard veelal met een start en stop systeem uitgerust om de CO2 uitstoot nog meer te reduceren. Ook is Mitsubishi pionier met elektrisch aangedreven auto’s zonder emissie nu met de I Miev en Outlander PHEV. Op termijn lanceert Mitsubishi ook een ASX in hybride variant. Dit betekent de komende jaren BPM en wegenbelasting voordeel voor veel Mitsubishi rijders.

Suzuki heeft de afgelopen jaren volledig gericht op het verbeteren en optimaliseren van het verbruik en uitstoot van de modellen. Een belangrijk streefpunt daarbij is het gewicht van de auto's reduceren. Zo heeft Suzuki de nieuwe Vitara in 2015 geintroduceerd met een gewicht onder de 1150 KG, waardoor deze Cross-over met gemak onder een gemiddeld verbruik van 6,0 liter op 100 km blijft. De komende jaren mogen we nog veel verwachten van Suzuki op dit gebied, met als eerste in het verschiet de nieuwe Suzuki Baleno.

Ook Kia is een ‘ Global leading brand’ op gebied van technieken om CO2 te reduceren. Al onze nieuwe modellen, de Picanto, de Rio en de Cee’d zijn maatgevend in hun klasse met A en B labels.Uitgerust met Ecodynamics motoren, vaak met standaard start stop systeem en directe benzine of diesel inspuiting voor aansprekende prestaties bij een zo laag als mogelijke uistoot, goed voor milieu en ook uw portemonaie. Al sinds 2010 heeft Kia de Forte hybride met LPi op de thuismarkt, een uiterst schone en gunstige combinatie voor het milieu. Ook is Kia al vergevorderd met de elektrisch aangedreven auto, de Kia Soul en Optima. In Nam Yang, het dynamische ontwikkelingscentrum van Kia in zuid Korea werken maarliefst 8000 medewerk(st)ers aan de ontwikkeling van veiligheid en alternatieve brandstoffen zoals waterstof aandrijving. De toekomst komt steeds dichterbij met Kia, wij houden u op de hoogte!