Onze prestatie is uw voordeel

Autobedrijf Winters kan met gepaste trots vertellen dat zij, dankzij de inzet van een gemotiveerd team, permanent de verkoopdoelstellingen van de drie dealermerken behaalt en zelfs overtreft. Dit niet alleen op gebied van sales, het verkoopvolume maar ook op gebied van kwaliteit, klantentevredenheid welke doorlopend gemeten wordt, Bij Kia zelfs steng beoordeeld en beloond.Omdat wij hiermee jaarlijks onze doelen halen en ook onze beloning hiervoor verdiend hebben zijn wij gelukkig een gezond bedrijf met een goed rendement.

Dit vertaalt zich positief naar onze medewerk(st)ers maar ook naar u, onze prospects en klanten! Immers omdat wij hierdoor ons inkoop voordeel kunnen vertalen naar een scherpere, aantrekkelijke transactie voor een nieuwe of gebruikte auto. Hierdoor blijft ons verkoopvolume groot en blijft ook onze beloning niet uit waarmee de cirkel weer rond is. Wij hebben uw klandizie immers nodig om ook de komende jaren waar te kunnen blijven maken wat we u beloven, in beider belang!

Autobedrijf Winters is een middelgrote volumedealer. Dit betekent dat wij liever iets meer auto’s verkopen met een lagere marge dan eentje minder voor het volle pond. Daardoor zijn wij minder kwetsbaar dan veel collega’s in economisch mindere tijden en hebben hierdoor altijd een drukke werkplaats.

Meer klanten met een iets bescheidenere marge levert u en ons daardoor uiteindelijk een win win situatie op. Hiervoor zijn wij al onze trouwe klanten dankbaar voor, hopelijk ook u!

De kwaliteit is een feit

Autobedrijf Winters heeft al diverse kwaliteitsmetingen met succes doorlopen en hier ook prijzen mee verdiend. Diverse prijzen voor beste Kia en Mitsubishi dealer van Nederland. In 2017 heeft Autobedrijf Winters een top 5 notering behaald in voor wat betreft de 'beste Kia Dealers van Europa'. Ook zijn er prijzen gewonnen voor beste autotechnicus (2014) en beste service manager (2014). 

wij zijn trots op deze prijzen en zullen er naar streven nog meer prijzen te mogen verdienen!