Centrale vestiging Mitsubishi

Mitsubishi Activiteiten naar Valkenswaard

Wellicht heeft het al vernomen via een van onze medewerkers of via een persoonlijke brief, onze Mitsubishi activiteiten verhuizen van Weert naar Valkenswaard. Onze fysieke vestiging in Weert blijft bestaan en actief, echter onze Mitsubishi activiteiten bevinden zich vanaf 5 oktober 2020 in Valkenswaard. Het dealer netwerk in de automotive branche verandert snel en ook daarom zijn wij in samenspraak met Mitsubishi Nederland tot deze beslissing gekomen. De voornaamste reden is dat wij in Valkenswaard meer ruimte en faciliteiten hebben om u onze Mitsubishi klanten de komende jaren meer kwaliteit te kunnen bieden.

Dit betekent concreet dat per 5-10-2020 alle onderhoud- en garantie werkzaamheden voor Mitsubishi in Valkenswaard zullen plaatsvinden. In Valkenswaard zullen ook alle Mitsubishi modellen te bezichtigen en te testen zijn.

Als u gewend bent om met uw Mitsubishi naar onze vestiging naar Weert te komen, dan is dit voor u aanvankelijk geen positieve ontwikkeling. Ook al is Valkenswaard (na Weert) waarschijnlijk de dichtstbijzijnde Mitsubishi dealer en bent u voor 'kleinigheidjes' van harte welkom bij de vestiging in Weert, wij begrijpen dat dit voor u alsnog een geen positieve ontwikkeling is. Wij willen u daarom de volgende oplossing/services aanbieden:

In geval van onderhoud en/of APK halen we uw auto thuis of op het werk bij u op en brengen we deze later bij u terug. U krijgt gedurende deze dag een gratis leenauto.

Op deze manier bent u niet méér tijd kwijt, maar juist minder.

Hoe maakt u hier gebruik van? U kunt dit aangeven bij de opmerkingen bij het plannen via de werkplaatsplanner (https://www.autowinters.nl/ond...) of bij het telefonisch inplannen bij de service adviseur. Indien het zelf niet opmerkt, kunt u van onze medewerkers verwachten dat wij u zullen benaderen om dit aan te bieden. Samen stemmen we de haal en brengservice af naar uw wensen.

Door deze beslissing te nemen kunnen we u de komende jaren alle Mitsubishi services blijven bieden (zoals u gewend bent):

  • Het uitvoeren van de fabrieksgarantie van uw Mitsubishi.
  • Gratis wegenhulp in heel Europa bij onderhoud van uw auto.
  • Dealeronderhoud met originele Mitsubishi onderdelen.
  • Gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring.
  • Showroommodellen + demonstratieauto's van nieuwe Mitsubishi modellen.
  • Levering van alle Mitsubishi accessoires.

We zouden ons kunnen voorstellen dat u nog aanvullende informatie wilt of vragen heeft. Wij zijn u graag van dienst via info@autowinters.nl of 040-2045678.

Team Auto Winters