Auto Winters wint Kia Top Dealer Award 2022

Kia Top Dealer Award 2022

Auto Winters behoort hiermee tot de best presterende dealers van Nederland. Auto Winters wint deze prestigieuze prijs inmiddels voor de 15e keer op rij!

Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland zegt:

“Een goed en professioneel dealernetwerk is de basis voor tevreden klanten. Combineer dat met een aantrekkelijk modelgamma, het onderscheidende design en de spreekwoordelijke kwaliteit, waardoor wij onze unieke 7 jaar fabrieksgarantie kunnen geven, en je hebt het aanhoudende succes van Kia verklaard. Wij werken nauw samen met onze dealers om de serviceverlening steeds verder te optimaliseren. Wanneer je je als dealer weet te onderscheiden in onze sterke dealergroep, is dat een bewijs van kwaliteit en optimale inzet. Onze felicitaties gaan dan ook uit naar alle medewerkers van Auto Winters met deze welverdiende onderscheiding.”

Auto Winters

Marcel Winters begon in 1980 als autoverkoper bij een autodealer in Valkenswaard. Na 15 jaar ervaring opdoen bij diverse dealerholdings startte hij in 1996 een dealerschap in Valkenswaard en in 2000 ook in Weert. Vanaf 2003 is Winters officieel Kia-dealer.

“Auto Winters is een ‘full service’ dealerbedrijf”, zegt directeur Marcel Winters. “Wij hebben oog voor kwaliteit en detail. Ons team streeft ernaar om ‘de betere onder de beste’ te zijn en is iedere klant altijd graag van dienst. Deze award is voor ons een erkenning van dat streven!”

Beoordeling

Iedere Kia-dealer wordt onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar zeker ook naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna. De Kia-vestigingen in Valkenswaard en Weert hebben zich daarbij positief onderscheiden. Daardoor schaart Auto Winters zich bij de best presterende Kia-dealers wereldwijd.