Auto Winters wint Kia Top Dealer Award 2023 (voor de 16e keer!)

Kia-dealer Auto Winters ‘Top Dealer 2023’

Het team van de dealer uit Valkenswaard en Weert behaalde op alle criteria in de jaarlijkse verkiezing zeer hoge scores. Kia Nederland beoordeelt het dealernetwerk gedurende het hele jaar objectief en intensief op prestaties. Naast de realisatie van de diverse verkoop- en servicedoelstellingen, wordt ook nauwkeurig gekeken naar de klanttevredenheid die die wordt gemeten via enquêtes die na elk klantbezoek worden gehouden. Kia-dealer Auto Winters heeft zich in het afgelopen jaar weten te onderscheiden en de award is een erkenning voor de toewijding en optimale inzet van het gehele team.

Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland zegt:

“Samen met onze dealers breken we jaar op jaar records in Nederland, met als ultieme resultaat onze nummer 1-positie in 2022. Ons succes is het resultaat van de som der delen en onze klantgerichte dealerorganisatie speelt hierbij een grote rol. Onze gehele organisatie scoort overall zeer goed als het gaat om klanttevredenheid en dan is het extra uitdagend om je als dealer te onderscheiden. En dat is precies wat de winnaars van de Top Dealer Award 2023 hebben gedaan. Onze felicitaties gaan uit naar het gehele team van Kia-dealer Auto Winters.”

Bart Winters namens het team van Kia- dealer Auto Winters

“We zijn trots dat we zijn uitgeroepen tot Kia Top Dealer 2023. We willen verwachtingen altijd overtreffen en zijn dan ook zeer vereerd dat onze klanten dit waarderen.”