Auto Winters 25 jaar lid van BOVAG

25 jaar lid

Auto Winters in Valkenswaard en Weert viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het autobedrijf is maar liefst 25 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van René Lamers accountadviseur ontving Marcel Winters en Bart Winters een speciale oorkonde.

Auto Winters staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, Auto Winters biedt dat bij uitstek. En is daarom al 25 jaar aangesloten bij onze vereniging.

BOVAG

BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken op die dag in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant’ over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.