Kia bij Auto Winters

Bekijk ons nieuwe Kia (actie) aanbod

Bekijk ons complete Kia occasion aanbod

Het automerk Kia maakt deel uit van een dynamisch, krachtig en uiterst vooruitstrevend Wereldconcern, Kia Motors Corporation. De moeder is gevestigd in Zuid Korea en opgericht in 1944.De autoproductie zelf vindt echter gespreid over de gehele Wereld plaats, in Azië, Amerika en Europa.

Inmiddels is Kia Motors Corporation doorgegroeid in 2011 tot de vierde grootste automobiel- fabrikant Wereldwijd, Mondiaal met stip de grootste stijger, een prestatie van formaat! Dankzij hun visie, doorzettingskracht en vooral hun vermogen om nieuwe ideeën vorm te geven en letterlijk toe te passen binnen de kortst mogelijke tijd waarmee zij de concurrentie steeds vaker een stap voor is. Naast al deze investeringen in mens, techniek en groei weet Kia ook nog een gezond rendement te realiseren. Een belangrijke basis voor de continuïteit en ook voor permanente kwaliteitsverbeteringen waar Kia erg veel begeleiding aan geeft. Van ‘Customer Care’ naar Customer Delight’ is hun en ons doel, samen het maximaal haalbare na blijven streven en permanente focus op kwaliteit houden.

Kia heeft veel praktijk ervaring met Hybride auto’s (de Kia Forte LPi), elektrisch aangedreven auto’s (de Kia Pop) maar vooral ook met waterstof aangedreven auto’s. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat deze milieuvriendelijke, economische Kia’s serie klaar zijn voor u, de klant, de consument! Ook in Nederland is Kia dit jaar sterk gegroeid en in de top 10 geklommen mede vanwege haar aansprekende nieuwe modellenpolitiek. De milieu vriendelijke Ecodynamics motoren en vooral ook dankzij Kia’s unieke 7 jarige fabrieksgarantie. Een troefkaart van Kia die de klant de zekerheid geeft van jarenlang zorgenvrij autorijden tegen met de minst mogelijke autokosten.

Kia is ook sociaal actief en op gebied van milieu. Om CO2 te reduceren, faciliteert Kia het op zeer grote schaal planten van Jatropha struiken in Mali, op het Afrikaanse continent. Op gebied van Sport is Kia al jaren de tennis hoofdsponsor van de Australian Open. Ook de schaatssport wordt actief gesteund en natuurlijk ook (mondiaal) de voetbalsport. Kia is alle jaren mede hoofdsponsor van het EK en het WK.

Kia maakt haar slogan ‘the Power to Surprise’ dan ook meer dan waar en zal dit blijven doen!